CURSOS ON-LINE: Eines actorals aplicades a la comunicació on-line

CURSOS ON-LINE

EINES ACTORALS APLICADES  A LA COMUNICACIÓ ON-LINE

MÒDULS D’ADAPTACIÓ A LA NOVA NORMALITAT DIGITAL PER PROFESSORS I PROFESSIONALS QUE VULGUIN AMPLIAR ELS SEUS CONEIXEMENTS I HABILITATS PER A UNA BONA INTERACCIÓ ON-LINE.

 Aquests mòduls tenen com objectiu millorar el rendiment en diferents contextos. Unes classes  on-line, una reunió entre diversos professionals  a través d’una videoconferència, professionals que vulguin dominar la comunicació on-line, fer una exposició oral on-line etc.

Per aquests motius proposem 4 Mòduls teòrics i pràctics davant de web-cam per tal de saber que hem de fer per aconseguir un feed-back clarament positiu, que és imprescindible per poder establir una fluida relació amb el/la  o els/les receptors del missatge i amb un mateix.

Aquests mòduls van dirigits a tots aquells professionals de cop i volta s’han d’enfrontar a la comunicació on-line i que mai ho havien fet d’una manera continuada…(la relació de Jo amb un grup a través d’una web-cam. Per exemple).

ELS MÒDULS ESTÀN REPARTITS EN 3 GRAN APARTATS:

1r MÒDUL:

LA VEU COM INSTRUMENT BÀSIC DE COMUNICACIÓ

2n MÒDUL:

L’EMPATIA

3r MÒDUL:

L’ESCOLTA, LA MIRADA, EL LLENGUATGE GESTUAL I FACIAL I LA PROSÒDIA EMOCIONAL

4t MÒDUL:

EL CONTINGUT I EL DISCURS EN L’ÀMBIT ON-LINE

MÒDUL 1:

LA VEU COM INSTRUMENT BÀSIC DE COMUNICACIÓ

Si ens preguntem què és la veu, què significa si consultem el diccionari ens diu:

«la veu és el so que es produeix a la laringe en vibrar les cordes vocals quan l’aire expel·lit pels pulmons s’obre pas a través d’elles.» Però també la veu ens defineix i a més a més revela en quin moment emocional ens trobem.

Amb aquest mòdul proposo i ensenyo eines que us permetran controlar i fins i tot dominar el vostre instrument per triar com voleu que arribi els missatges als receptors.

Us animo a apuntar-vos i a descobrir tot el potencial que aquest meravellós instrument ens ofereix davant d’un mitjà digital.

MÒDUL 2:

L’EMPATIA

Parlar en veu alta no és senzill. Parlar en veu alta i trobar-se davant d’una càmera no és senzill. Parlar en veu alta és una qüestió de paraules que s’articulen en sons però també implica una dimensió melòdica.

L’empatia que és la capacitat per posar-se en el lloc de l’altre i saber el que sent i el que pensa i és una eina poderosíssima alhora de moure’s en un àmbit en el que el contacte físic i la proximitat queden sense espai.

Per això en aquest mòdul proposo treballar un concepte teatral que s’anomena: les circumstàncies del moment present.

MÒDUL 3:

   L’ESCOLTA, LA MIRADA, EL LLENGUATGE GESTUAL FACIAL I LA PROSÒDIA EMOCIONAL

Aquest mòdul aprofundeix en allò que no som la majoria de nosaltres conscients i que molts cops té una influència capital alhora d’aconseguir el nostre objectiu.

En aquesta part treballo els objectius i els obstacles que apareixien a través de la nostra expressió facial i gestual inconscients i que és el que realment rebem en forma de sensacions i que interfereixen en el nostre objectiu que volem aconseguir.

Aquest mòdul és molt divertit i totalment pràctic i molt útil per tothom que vulgui conèixer-se una mica més i davant d’una càmera.

MÒDUL 4:

EL CONTINGUT I EL DISCURS

Molts cops tenim un munt de papers que ens informen del què volem dir, però tots aquests papers no ens serveixen de res si quan els hem de fer servir els llegim tota l’estona o bé no sabem com donar-li al contingut el valor necessari perquè arribi al receptor i perquè et puguis relaxar i divertir-te amb el teu text.

En aquest mòdul treballarem directament eines teatrals: de com llegir, la memòria, la captació dels altres, el què he de dir i com ho he de dir.

Aquest és un mòdul que ens proporciona eines per treballar a casa abans de la trobada digital.

+Informació

 Dates, preus i inscripcions

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *