Teatre en anglès. Informació

Aprendre anglès fent teatre (des dels 6 anys)

Presentació

Avui en dia tothom vol aprendre anglès. Els nens aprenen anglès a les escoles des de ben petits. Aprenen de memòria l’alfabet, canten cançons, responen “-My name is …-“ a la pregunta “-What’s your name?-“ i als pares ens emociona sentir els nostres fills expressar-se en un altre idioma. Però molt sovint a alguns nens i nenes els costa llençar-se alhora d’expressar-se en anglès; tot i que l’entenen. Els fa “vergonya”.
Com poden assimilar i aplicar d’una manera natural i instintiva el que aprenen a l’escola de manera teòrica? Com poden fer seva aquesta llengua? Com els podem estimular perque perdin la vergonya i la por a equivocar-se expressant-se en anglès?
Proposem que el teatre sigui un context on els nens i nenes es llencin a parlar en anglès.
En les nostres classes de teatre es plantejaran situacions quotidianes (improvisacions, històries curtes, sketches…) on els alumnes hauran de participar sempre parlant en anglès i així desenvolupar i practicar tota la informació que recullen a les seves escoles.
Les nostres classes són pràctiques des de l’inici, on els nens han d’expressar les idees, intencions, fins i tot sentiments per portar a terme les escenes teatrals.

Objectius:

Aconseguir que els nens es llencin i perdin la por a parlar en anglès.

Crear la necessitat en l’alumne de parlar en anglès a la classe.

Aprofitar el context teatral perque l’alumne es vinculi amb l’anglès des d’un altre punt de vista. Des de l’experiència vital. Des de la pràctica.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *