Preparació proves d’accés Escoles d’Art Dramàtic

(CASTELLANO)

RESULTATS PROVES 2020: Al febrer de 2020 un dels alumnes que s’ha preparat amb nosaltres ha accedit a l’HBO STUDIO de NOVA YORK. Felicitats Atila!! Continuem treballant per les proves de l’Institut del Teatre i altres Universitats.

RESULTATS PROVES 2019: 5 dels alumnes que s’han preparat amb nosaltres han accedit a l’Institut del Teatre i començaran el curs al setembre de 2019 en les especialitats de Text i Gest. Felicitats Raquel, Georgina, Laia, Ixone i Núria!!

RESULTATS PROVES 2018: 5 dels alumnes que s’han preparat amb nosaltres han accedit a l’Institut del Teatre i a RESAD (Madrid) i començaran el curs al setembre de 2018 en les especialitats de Text, Gest, Musical i Escenografia. Felicitats Jordina, Cristina, Atila, Elena i Marina!!

RESULTATS PROVES 2017: 5 dels alumnes que s’han preparat amb nosaltres han accedit a l’Institut del Teatre i començaran el curs al setembre de 2017 en les especialitats de Text, Musical i Escenografia. Felicitats Georgina, Mireia, Maria, Candela i Verònica!!

RESULTATS PROVES 2016: 3 dels alumnes que s’han preparat amb nosaltres han accedit a l’Institut del Teatre i començaran el curs al setembre de 2016 en les especialitats de Text i Escenografia. Felicitats Ivet, Joana i Judit!!

RESULTATS PROVES 2015: 3 dels alumnes que s’han preparat amb nosaltres han accedit a l’Institut del Teatre i començaran el curs al setembre de 2015 en les especialitats de Text, Gest i Musical. Felicitats Albert, Carmen i Genís!!

RESULTATS PROVES 2014: Una dels alumnes  que s’han preparat amb nosaltres han accedit a l’Institut del Teatre i començaran el curs al setembre de 2014 en les especialitats de Text. Felicitats MªAntonia!!

Felicitats i bona sort a tots!! Molts ànims i força pels que ho volen aconseguir l’any vinent!!!

PREPARACIÓ PROVES (PREPARACIÓ PROVES ON-LINE)

A continuació podeu veure la informació per la preparació de les proves d’accés pel curs 2020-2021 que es realitzaran al juny de 2021 (data per determinar). Donada la situació pel COVID-19 les classes són susceptibles de ser realitzades ON-LINE tal com estem fent durant els mesos de març, abril, juny de 2020.

PREPARACIÓ PER LES PROVES D’ACCÉS ALS CURS 2020-2021 DE: 

L’INSTITUT DEL TEATRE 2021(IT)

REAL ESCUELA SUPERIOR DE ARTE DRAMÁTICO 2021(RESAD) MADRID

CONSERVATOIRE DE LYON 2021

ECOLE NATIONALE SUPÉRIEURE D’ART DRAMATIQUE 2021 PARIS

CONSERVATOIRE NATIONAL SUPÉRIEUR D’ART DRAMATIQUE (CNSAD) 2021 MONTPELLIER

CONSERVATOIRE DE STRASBOURG 2021

HBO STUDIO DE NOVA YORK 2021

Cada alumne haurà escollit prèviament les proves a les quals es vol presentar:

Text, Musical, Gest, Escenografia o Direcció

INICI DEL CURS: 3 D’AGOST DE 2020 (el curs durarà fins que es finalitzin les proves, juny o juliol de 2021)

Preparació teòrica:

Història del Teatre Lectura i comprensió de textos teatrals

Anàlisi de textos teatrals

Anàlisi d’imatges

Preparació pràctica:

Interpretació/Training

               Exercicis pràctics de tècnica actoral

               Monòlegs, cançons, exercicis lliures, poemes

Dicció Ritme Actitud

Lectura en veu alta

Preparació emocional

Orientació acadèmica i professional

Treball específic on l’objectiu principal és preparar-se per afrontar les proves donant el millor de cadascú coneixent profundament tots els aspectes del nostre treball que podem controlar i depenen de les nostres accions. Aquest és el nostre compromís.

INSCRIPCIÓ OBERTA (HORARIS PER DETERMINAR)

COACHES: HELENA MUNNÉ (ET.), PEP MUNNÉ, FRANCESC SALMERÓN, AÍDA BELLET

 

Speak Your Mind

*