CASAL DE SETMANA SANTA “HISTÒRIES FANTÀSTIQUES”

Casal de Setmana Santa 2019

“Històries fantàstiques”

Hola a tots!

Durant els dies del casal de Setmana Santa 2019 “Històries fantàstiques” ens endinsarem en el món de les fades, dels trols, dels gnoms, dels follets, de les magues… Amb l’objectiu de crear “Històries fantàstiques” .

Aquesta vegada les escenes, les manualitats i les cançons que farem hauran de suggerir atmosferes que ens transportin a mons plens de màgia i de fantasia.

s ho voleu perdre?

2019 ssanta PORTADA

CASAL D’ESTIU 2019. REPORTERS I REPTES.

CASAL D’ESTIU 2019

“REPORTERS I REPTES”

Hoooooolaaaaaaa!!!!

Aquest estiu en el casal “Reporters i Reptes” ens haurem de transformar en reporters que cerquen la notícia més difícil d’aconseguir, que aconsegueixen l’entrevista que mai ningú hagués imaginat, que aconsegueixen la imatge imposible, que descobreixen el que encara està per descobrir. Els nostres reporters hauran de viatjar per tot el món (o inclús l’univers) i superar reptes que només els reporters més valents, més intel.ligents i de cor més pur poden superar.

 Com sempre el treball en equip serà el més important. I fer teatre, és clar. I fer manualitats, per suposat! I la imaginació, no cal dir-ho!! I no ens oblidem de cantar. Ës clar que no!!!

Tornem la conexió!

 -Casal d’estiu.

-Helena Munné – Estudi de Teatre.

-Sant Andreu.

estiu 2019 PORTADA

 

Cançons casals

Els Viatgers del Temps van nèixer durant el Casal d’Estiu 2016. Aquesta és la seva.

https://www.facebook.com/helena.munne/videos/10209100207440584/

ENGLISH SONGS FOR PRACTICE

I’M SORRY MARTHA

Código 1605117506712 (All rights reserved)

WHERE IS MY BALL!